hanna tar studenten

Om några dagar tar min fina vän hanna studenten, min present till henne var hennes studentklänning som sydde åt henne. Riktigt fin klänning på en fin tjej om jag får säga det själv!/Stilist

TurbanJag har gått och blivit med turban, en i svart sammetsimitation, från hattbaren minsann!

/Stilist

Sommarens godasteRäkmackor är ju himlans gott på sommaren. Tösse gör goda rackare.

/Stilist

Sommar i StockholmDagarna tillbringas just nu med plugg, häng i sommarvädret och ja mest en massa roliga äventyr, vi har ju inte så lång tid kvar tillsammans vi på viktor rydberg jarlaplan. Dagen tillbringades i skolan och sen drog jag och Emma ut på strapats i stockholms butiker och sen på djurgården. Härligt var ordet.

/Stilist

MumsJag fortsätter matbloggandet, här är en smarrig måltid jag rekommenderar: matvete, tomat, avocado och stekt halloumi. Snabbt, nyttigt och gott!

Dock äter jag skolmat i några veckor till

/Stilist

Världens godasteIdag bakade jag blåbärspaj med hemmagjord vaniljsås, det var så gott att jag nästintill dog och hamnade i mathimlen

/Stilist

Istället för substansNu ska jag njuta av vädret och dra iväg på grillning, ni får en bra låt istället för något av substans

/Stilist

Ännu ett matinläggIgår bjöd jag min vän Sanna på middag, det imundigades fettucine bolognese á la vegetariano utomhus, mums!


tomat och mozzarellasallad


till efterrätt blev det turisk yogurt med florsocker frukt och nougat, det här är andra portionen, då blev det yogurt med strössel.

/Stilist

KattungorIgår bakade jag kattungor till min projektgrupp, mumma!

/Stilist

GlajjorHäromdagen köpte jag dessa på glitter, de ser liksom jag framemot härliga vår och sommaräventyr.

/Stilist

En lång sjömanI onsdags hade jag uppspel med teatern, jag, Lisa och Veronica spelade upp en liten scen ur Strindbergs Moderskärlek. Jag fixade kostymen och slängde ihop den här till mig själv kvällen innan. Den är slarvigt gjord men jag gillar själva tänket, får se om jag syr ihop en ordentlig sjömansklänning någon dag.


Såhär såg den alltså ut framifrånoch såhär bakifrån

/Stilist

En fikaIgår efter mösspåtagningen tog jag och några vänner en fika på saturnus, bland annat imundigades kardemummabille och päroncider, en underbar dag som bjöd på många äventyr.

/Stilist

RSS 2.0