Kalas

image107
bildkälla


Nu så ska jag iväg och förbereda inför en fest så det blir ingem vidare bloggning idag.

ha en rolig kväll!

/Stilist

What to wear?













image106

marc jacobs klänning från my theresa




Imorgon så smäller det till med en brakfest, maten är på g, inbjudningarna är skickade nu så är frågan vad man ska ha på sig? Lättast vore det om drömklänningen ovan (precis lagom fin och chillad)  fanns i garderoben men istället så ska jag ut och leta i eftermiddag innan min ritkurs så vi får se hur det lir.


vad gör ni idag?

/Stilist

Påskkärringar

Hej alla glada!

Jag har varit lite frånvarande den senaste tiden eftersom min laptop strular och jag får använda min syrras eller föräldrars datorer som jag inte riktigt förstår mig på, dessutom så har det varit mycket plugg och annat.

Veckans första och sista inlägg handlar om veckans bloggcirkeltema, påsk!

Påsken har många religiösa betydelser men då detta är en modeblogg så tänkte jag inte gå närmare inpå det dock kan det vara mysigt med ett kyrkobesök såhär i påsktider. Snarare tänkte jag koncentrera mig på de festliga och färgglada påskkärringarna.

Jag tycker att de är oerhört söta och har väldigt fina kläder på sig, en mönster och färgkrasch utan dess like, helt enligt vårens mode med andra ord. jag tycker att det är väldigt synd att det bara är på catwalken och när vi ker ut oss som man riktigt vågar ta ut svängarna, varför inte ha å sig en fin mönstrad kjol och en tekanna som väska till vardags? Okej, det där var ett skämt men såhär på våren så tycker jag att man borde våga ta ut svängarna lite mer.

Och  det gäller inte bara färg utan i alla fall jag borde bli lite modigare i många andra delar av livet.

Peppigt och glatt men vad tusan, so long alla ni, vi ses imorgon

/Stilist

psst, glöm inte att kolla in duktiga bloggerskorna the city, katalin, Rubia & Sandra

The Big Day's here!

(skrivet av ejabop, såklart)

IDAG ÄR DAGEN MED STORT D HÄR!
Er kära stilist fyller år.. GRATTIS!

image102

(ps. hoppas ni gillar nya headern...)

Flygvärdinnor

Jag hade stora planer på att fixa till ett fint flygvärdinneinspirerat kollage till bloggcirkeln denna vecka. Dock så ligger min dator nere och jag använder istället min systers laptop som saknar photoshop och nu så strular även bilderna, ack dessa datorer!

Nu så får jag göra det på ett annat sätt. Jag kan börja med att säga att filmen view from the top som jag såg för några år sedan är ganska så (väldigt) dålig, dock så finns det lite roliga outfits att inspireras av, så googla filmen istället för att se den.  

Jag läste även ett reportage i modette om flygvärdinnor, hur yrket har setts och vilka designers (stora designers) som har designat dräkterna, väldigt intressant och läsvärt, kolla om det ligger på hemsidan.

Jag har för egen del ingen önskan att bli flygvärdinna, resorna verkar kul men jag undviker flyg så gott jag kan. Det gör så otroligt ont i mina öron när jag flyger att jag redan nu har ångest inför årets resor, hu! men flygvärdinnorna brukar vara så fina och snälla och ge mig muggar med  varma handdukar som jag sitter och håller för öronen (barn brukar peka och skratta...), så jag hör till dem som uppskattar flygvärdinnor och tycker att de gör ett bra jobb.


Vad tycker ni om flygvärdinnor?

/Stilist

Nytt i garderoben!

image101

image100

Stora (inte så) fina bilder blev det idag. Det här är vad jag fick till skänks denna vecka, undrar om folk har blandat ihop dagarna, jag fyller ju år nästa vecka ;). Jag diggar i alla fall dne knalliga kappan som ska användas så snart det blir varmare och skriker inte hårbanden Blair Waldorf?
Nu så blir det i alla fall plugg, Bridget Jones och kanske lite mer bloggning.

Hur var din dag?

/Stilist




Onsdag

image99
källa

Sitter här och har precis ätit en smaskig frukost. Idag så blir det skola, plugg och kurs. Kul men stressigt så jag måste kila.

Vad gör du idag och vad har du på dig ? :P

/Stilist

Mums!

image98
källa

Till mellanmål så blev det en smoothie idag så jag tänkte ge er mitt bästa recept.

Blanda apelsinjuice, frysta bär typ blåbär, banan och vaniljyoghurt. Har inga mått utan går på känn.

Nu så blir det grönt te och svenskaplugg

/Stilist

Vårskor

image97
källa: wedins

Åh vad jag vill ha dessa skor i gult. Dock kostar de 800 kr och jag har shoppingstopp, men vi får se vad som händer... Men jag fick en underbar grön kappa av Emelie idag, håll utkik så kommer det en bild ikväll.

Dagens skoldag bestod av två och en halv timmes matteprov, tre och en halv timmes rast och sedan en kvarts engelskt muntligt nationellt prov, kul... Nu så blir det plugg inför nästa prov.

/Stilist

Mulen måndag

image96

Nu så drar bjag iväg till skolan, vad gör ni denna mulna måndag?

/Stilist

Grattis Erik!

image94

Idag så fyllde Erik år, Ejabop hade fixat en trevlig överraskningsfest och han fick 10 violaskar av mig.
Nu så ska jag plugga lite mer och leta parisreportage, ska ju dit under våren. Har infört shoppingstopp för mig själv tills dess. Funderar även på att börja lägga upp dagens outfit då och då.

Vad tycker du?

/Stilist

Söndagsfrulle

image93



Idag så blir det världens pluggdag men lite trevligheter står också i kalendern, härnäst en superfrukost med grönt te, nybakad ciabatta, stekt ekologiskt ägg och färskpressad apelsinjuice.

Vad är din favoritfrukost?

/Stilist

Prickigt

image92

Jag hittade en klänning som påminde lite om denna idag på beyond Retro, Den var lite mer 80-tal men piffig och fin. Man kanske skulle ha slagit till?

/Stilist

Lördag

Idag så blir det en kulturell dag, jag och Emelie ska nämligen maxa och gå på moderna, nationalmuseum och liljevalchs. Efter det så kanske jag hänger med på fest om jag orkar, annars lär det bli schalgermys med tidig hemgång. Nu så blir det dock lite matte innan jag byter om till svarta ballerinas, blå strumpbyxor och röd kappa.

Vad gör ni idag?

/Stilist


Skolflicka

gossip girl

Underbara outfits på både Blair och Serena, skulle inta ha något emot en galge med outfiten, vem kirrar?

Igår så påbörjade jag en kurs i modeillustration, så otroligt kul! Jag har verkligen längtat efter att f utlopp för lite kreativitet och lära mig någonting nytt.

Nu så väntar matteplugg en masse och lite msn med Lills.

Har ni mycket plugg/jobb just nu?

/Stilist

aaaa, what the fuck!

Antingen så krånglar min dator eller så är det blogg. se som e dumt.
Aja, hoppas att ni har haft en bra tisdag!

/Stilist

Asos

image89

Jaha, jag har inga skills när det gäller foto men det här är vad jag beställde från asos
- ballerinor med dubbla rosetter, supersöta!
- hatt som jag hade på mig idag, en kille som gick förbi mumlade "gangsta"
- blus, jag älskar den! Stört Balir Waldorf
- väska, Sara har en likadan guldig, perfekt på konserter!
- strumpbyxor med "linje" på baksidan, Blair igen?

Nu så blir det plugg


/Stilist


Vår?

368570-88
the sartorialist

Idag så lyser solen med sin frånvaro men våren känns ändå i luften. Outfiten ovan känns härligt vårig men ändå "varm" och nu när mitt håt går i rödare nyanser så kanske det är dags att plocka fram min svartvita wrapklänning? För min del så blir det mest plugg idag men en promenad hoppas jag kunna klämma in.

Vad gör ni söndagen den andra mars?

/Stilist

Sportlovsshopping

368570-87

Man kan ju inte åka någonstans utan att komma hem med en t-shirt, den här tyckte jag var lite rolig sådära, dessutom så är den lite längre i modellen, very nice.

Idag så bli det shopping med lillasyster och plugg. Kanske händer det någonting roligt ikväll men den som lever får se.

Vad gör du i helgen?

/Stilist


RSS 2.0