En enkel planImorgon så ska jag lyssna på den här grabbarna, det ska bli lika kul som alltid.

Idag så var  mamma, jag och syster på nationalmuseum och kollade på konst, sedan så tog vi en repa på nk och sen så var vi väldigt trötta, lite mat blev det emellanåt också.

Vad gör du imorgon?

/Stilist

Taylor momsenÄr det bara jag eller ser Taylor Momsen/Jenny Humphrey så mycket coolare och chicare ut nuförtiden?

/Stilist

HalloweenJag ska vara utklädd på fredag och lördag och har ingen aning om vad jag ska vara. Några funderingar är mimmi pigg elle en zigenare.

Har du något förslag?

/Stilist

Rachel Zoe ProjectJag gör som alla andra just nu och tittar på the rachel zoe project på youtube. Stört roligt samtidigt som jag får ångest över hennes shoppingvanor och hur elak Taylor är mot stackars Brad. Sen så vet jag inte om det ger en verklig bild av stylistlivet, i vilket fall så misstänker jag att alla inte har lika gott om stålar som fröken Zoe.

Vad tycker du om Rachel Zoe?

A red beretJag är väldigt insnöad på rött just nu och så snart jag får tid så ska jag ta och sticka mig en röd basker á la Mary-Kate.

Hur värmer du dig i höst?

/stilist

Caught red-handedI veckan så fick jag hem mina vantar från graham and spencer, supermjuka och supersnygga är vad de är. Nu saknas det bara en röd halsduk och en röd stickad bakser (en i slät ull har jag redan).Fashion stickers leder oundvikligen till en ytterst glad stilist.

Jag gillar netaporter, de skickar med små fina böcker så att man kan organisera och planera all sin höstshopping därifrån (!).

/Stilist

Vad doftar du?Mamma var i paris förre veckan och köpte med sig några miniparfymer hem. De här fick jag och jag måste säga att jag älskar miniflaskor för då kan man känna in en doft. Sen så har jag ett antal parfymer som jag tänkte ta slut på också innan jag köper någon ny.

Vad doftar du?

/Stilist

Guccimania


style.com

Gucci skor den här hösten är helt fabulous , jag vill ha alla paren och hoppa runt som en rockig hippie, namnam säger jag bara.

Vilka skor vill du ha den här hösten?

/Stilist

Dada's diamonds


bild från
sancy.se

Jag har nyligen fallit för märket dada's diamonds som bland annat säljs på sancy. De har en sagolik suggestiv känsla son jag helt enkelt älskar.

Ikväll så blir det 18-årsfest, jippie!

/Stilist

Party girl


style

Gossip girlsen festar loss och jag älskar Leightons skor.

/Stilist

VirkatTänkte bara visa upp min "nya" vikrade väst från utklädningslådan, ser fram emot att style den på något kul sätt snarast.

/Stilist

Miu min Miu

Miu Miu Spring 2009 Ready-to-Wear
bild: style.com

Åh så här vill jag se ut i jul typ, men istället ligger jag hemma och är sjuk. Suck

/stilist

Dagens köp?

Graham & Spencer Long cashmere gloves

Just nu så filurar jag på att beställa hem det här paret från netaporter som har fri frakt just nu. I höst så har jag bunkrat upp på grönt och jag känner att jag vill vara röd i vår och jag räknar lix den röda perioden fån januari-juli typ så de här blir perfekta i början av året.

Vad tycker ni?
/Stilist


update: Nu så är de beställda

Stilists myshörnaPå söndagar så myser jag helst (brukar behöva plugga rätt mycket dock) och då helst i min lilla myshörna med en bra bok.

Hur myser du helst?

/Stilist

Hoppa i lövhögar

Högblanka boots med spänneBoots med brougemönsterBlank snörsko med klack
Boots i mocka/lack-kombinationBoots i mocka med kilklack 
bilder: rizzo

Rizzo har gjort ett antal sjukt snygga skor nu till hösten, mina favoriter är alla i ankelhöjd vilket iochförsig är  höstens skotrend. Jag tror att de blå är mina favoriter, men jodpurshen är ju också himla fina. Jag satsar nog på julrean, där kanske jag kan kapa flera par.

Vilka är dina favoriter?

/Stilist

Pathetic effort to hog the brownie


bildkälla

Kalla mig knäpp men imorgon så vill jag se ut som Julia Roberts i notting hill, lite skönt nittiotal sådära, eller nej vänta, det får bli lördagens look. 

Vem vill du se ut som idag?

/Stilist

KnappJag pysslade lite med en t-shirt i måndags, resulatet blev riktigt fint tycker jag. Tröjan är från h&m herr och knapparna från en tygbutik i mora.

/Stilist

RSS 2.0