Veckans stil


veckans stil chloe sevigny
Bild från  www.chloesevigny.com

Chloe står för en härlig nyårsoutfit tycker jag. Det är festligt med färgexplosioner på nyårsfton och Luella är en av de bästa. Dock kommer jag själv att bära en svart tunn klänning, svarta spetstrumpbyxor, svarta ballerinor och de nya örhängena. Eller kanske någonting helt annat.

Idag så ska jag fixa en massa grejer för ikväll så åker jag ut till några kompisar landsställe över nyår. ¨Så jag återkommer på tisdag.

GOTT NYTT ÅR!

/Stilist

Önskelista v 1

önskelista v 1
Inför 2008:s första vecka så skulle jag gräna vara utrustad med ett par skor ifrån Stella McCartney och ett armband ifrån Kenneth Jay Lane att bära på nyår. Blusen från Marc by Marc Jacobs skulle vara snygg till. Jag skulle gärna dofta av Vera Wangs princess.

/Stilist

Så gott som nytt

så gott somnytt 1

Välkomna till en ny kategori här på bloggen. Så gott som nytt kommer att visa mina få men tappra försök till att sy och pyssla ihop nya saker. Här ovan ser ni hur en fin pennkjol som tyvär var tantlång blev till en sketsnygg minikjol och en fin rosett som man kan sätta någonstnas. Mitten är en bit av underkjolen. Detta gjorde jag under dagens syjunta. Nu så ska jag hänga med mina vänner.

/Stilist

Shopping?

stilist shoppar 3


Nja, kanske inte. Jag hittade där här helt oanvända örhängena från glitter hemma. Mamma glömde att lämna tillbaka dem. Riktigt fina tycker jag, ska nog ha dem på nyår.

/ Stilist

Fredag!

fixa feststilen 4
Väska: Marc by Marc Jacobs
Klänning: Temperley
Skor: Asos


Idag så är det fredag så är det fredag tjoho! Jag vet inte vad som händer ikväll, jag kanske bara stannar hemma och slappar. Men om ca 20 minuter så kommer det folk hit för en syjunta. Jag kanske lägger upp bilder på vad jag åstadkommer imorgon.

/Stilist

Dagens shopping

stilist shoppar 2
kofta: ashima
strumpbyxor: åhlens och h&m


Läs personligt babbel ni som orkar
Idag så har jag flängt runt som en tok iklädd svarta ballerinor, svarta tunna strumpisar, svarta ullshorts, röd polo och 2 långa halsband.  Först så handlade jag nyårsmat med David och Niklas. Efter det så åkte jag och pappa in till stan där jag bytte en svart v-ringad tröja mot den fina svarta koftan, siden och cashmere I like. Sedan så drog vi till täby centrum och jag köpte där nya strumpbyxor, de mönstrade lär bäras på nyår.
Sprang på Filip och Sara i täby och Filip hjälpte mig att välja foundation. Nu så har jag precis kommit hem ifrån Nea med 2 lånade klänningar, bild kanske kommer imorgon, och pustar ut med en kopp grönt te, puh!

/ Stilist

Lite färg i allt det grå

Chloé, Marc by Marc Jacobs, Miu Miuimage33

Här i stockholm är allt grått, jag vill ha färg! Eller i alla fall snö. Blir nog den röda baskern idag.

/ Stilist

Hemma igen

Tjoho, så vart man hemma från skåne och bloggen drar igång som vanligt igen. Dagen har spenderats i en bil men en rolig rej var att vi på något väghak i småland träffade våra grannar, stört! När jag kom hem så tog jag en promenad med Filip och Sara, trevligt. Nu så ska det fixas lite och sen så ska jag sova

/Stilist

Önskelista vecka 51

önskelista v 51
Eller lista och lista. Förutom en härlig jul och ett roligt nyår så är nog det enda jag vill ha den här Jill Stuart klänningen. Befinner mig i övrigt längst ner i landet och tampas därför med ett segt men fungerande bärbart bredband. Så jag kommer att försöka blogga men vi får se hur det går.
Godnatt på er för nu ska jag krypa ihop i sängen och läsa Stephen Booth.

/Stilist

Jullov


fixa feststilen 3
Kofta: Luella
Klänning: Miu Miu
Skor: Burberry

Nu så är det jullov! Jag hade på mig en svart och röd femtiotalsoutfit i skolan, lär ha samma på julafton. På julfesten ikväll skulle jag dock inte banga att ha på mig denna outfit, mysigt och tjusigt på samma gång.
Nu så ska jag packa

/Stilist

Snart Jul

inspirationskollage 3
Kappa:  See By Chloé
Skor: Chloé
Blus: Tibi
Jeans: Seven for all mankind
Halsduk: Marc by Marc Jacobs

Oh, jag vill ha allt, skulle ha varit så mysigt att traska runt i det här idag. Skoldagen var skum , hade bara en massa korta lektioner så man fick slå ihjäl en  massa dötid på rasterna. Värst var det när jag var tvungen att vänta i en timme på min sista lektion, blää! Sen så gick jag hem och kurade ihop mig till en boll i sängen och sov till åttatiden. Det är i alla fall avslutning imorgon.

/Stilist

Stilist shoppar




stilist shoppar 1



Det har blivit lite shopping nu när julklapparna är köpta. Örhängena kommer ifrån åhlens och armbandet ifrån glitter. Tillsammans med pärlor så är nog rosetter och nitar mina favoritaccessoarer. Skorna kommer ifrån din sko och blir perfekta i skolan.
/Stilist

Bloggkoll

Ni vet väl förresten att stilist finns på bloggkoll? (Som i övrigt drivs från andra sidan gatan)

/ Stilist

Lily Cole

lily cole
Okej, för det första så tycker jag att Lily Cole är en av de vackraste kvinnorna på denna jord. För det andra så älskar jag verkligen hennes söta bohemstil till vardags och de tjusigt smådekandenta festlooken. Titta på bilderna och inspireras.

/Stilist

Anna Sui



anna sui

Jag gillar rocksöt design så Anna Sui är definitivt en av mina favoritdesigners. Skulle gärna fylla hela garderoben med hennes plagg men jag äger i alla fall en klänning från henne.

/Stilist


Veckans stil

cate blanchett
Veckans stil står Cate Blanchett för, det här var något av det snyggaste på länge. Den annourlunda "slipsen", paljetthatten, Snyggt, feminint och dressat. Helt rätt!
/Stilist

Veckans önskelista

önskelista 2
Består nog av det här:
Armband: pnut
Kjol: Balenciaga
Jacka: Hannii y
Flats: Lanvin

Nu så ska jag på körövning och kanske en vända på stan med Ejabop.
/ Stilist

gula glädjeämnen

gul
Från toppen
Erotokritos
Jenny packham
Katy Rodriguez
Erotokritos
Nina Ricci




Skulle man kunna kalla de här gula klänningarna. När det är så ruggigt och kallt som nu så värmer det verkligen med lite färg. Nu så ska jag baka gula saffransbiscottis. Bye
/Stilist

Lucia

Var det idag. Själv så firade jag med skolans luciatåg imorse och träffade vänner nu på kvällen. Helst hade jag velat fira lucia iklädd det här.


inspiartionskollage 2
Nu så ska jag baka och plugga.
/Stilist

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
Nu på vintern så brukar det bli många fester, och vem är bättre på att klä sig till fest än Sarah Jessica Parker?
/Stilist

Lovely Luella

368570-17

Vem älskar inte Luella? Någon dag så ska jag bannemig äga ett spralligt plagg med Luella i ryggen.
/Stilist

Veckans stil

gwen stefani

Det här var väldigt snyggt, ska nog försöka mig på någonting liknande i veckan. Vecka 51 verkar i övrigt bli väldigt blandad med mycket plugg men även roligheter såsom luciatåg, lucia by drive och körövning.
Ha det bra ute i vintermörkret
/Stilist

Önskelista v 50

önskelista v 50
Jag är på ett flickigt myshumör idag, det kanske syns?
Parfym, hårspänne och regnstövlar från Marc Jacobs
Diadem från asos
Öronmuffar från William Sharp

/Stilist

Fredagskväll

feststil 1
Klänning till vänster: Marc by Marc Jacobs
Klänning till höger: Stella McCartney
Halsband: Asos
Skor: Fendi

Rött är dagens färg, har haft på mig en mysig klarröd kofta hela dagen. Men det blir ingen röd klänning för mig ikväll, snarare bikini eftersom att jag och kompisarna drar och badar.

Nu så väntar en massa fix och plugg
/Stilist

These boots are made for walking

these boots are made for walking
Dagens kollage innehåller:
Skjorta:
Prada
Kappa: Marni
Hoodie: Juicy Couture
Kjol: 3.1 Phillip Lim
Stövlar: Christian Louboutin

/Stilist

Agyness Deyn

Haha, igår så gjorde jag det här klippa-och-klista-kollaget men idag så såg jag att veckorevyn hade ett bildspel med samma tjej, Agyness Deyn. Men hon klär sig så fint att jag inte tycker att det inte spelar någon roll. Enjoy!

agyness deyn

 Nu så ska jag vara lite kreativ och rita och måla litegranna
/Stilist

Andrew Gn

En gång i veckan så kommer jag att lägga upp ett kollage med bilder från t ex en viss kollektion jag gillat och först ut är Andrew Gn:s vårkollektion för 2008. Jag gillade verkligen den här kollektionen eftersom att den var lite småpreppy med kappor och kavajer vilket jag gillar men den hade även fina mönster och färger plus att den hade ovanliga och fina applikationer med t ex trollsländor. Vad tycker ni?

image9

Nu så blir det plugg och lite fix.
/Stilist

adventsfika

image4
made by ejabop & stilist

Glad advent allihopa!
/Stilist

Usch, fy och blä!

Igår så köpte jag 2 meter fina paljettband i grönt och blått. Jag hade tänkt ha dem som halsband, knuta runt håret, som skärp och så vidare. Men nu så finns de inte i min väska! De kan ligga vart som helst, här i huset, hos Sara, hos Daniel, i stan, på bussen. Just nu så är jag inte glad, men om någon vill muntra upp mig så skulle den här väskan ifrån asos vara en bra idé.


asos väska

/Stilist

What comes around goes around...

Gårdagen var helt galen för min del. Först så gick jag upp halv 8 och drog till en julmarknad innan det var dags för en körövning. Efter den så drog jag, Sara och Maria in till stan för att shoppa lite och kolla in veckorevyns mingel på pub. Minglet var inte mycket att hänga i julgranen men vi hittade en massa fina kläder, bland annat ifrån what comes around goes around. Sen så drog vi till Sara en vända innan jag och Sara drog till Daniels inflyttningsfest. Så idag så är det en lugn chill och pysseldag, jag ska bara till Saras födelsedags fika. Hoppas att ni har en bra första advent.

what comes around goes around

tröja från what comes around goes around



/Stilist

RSS 2.0