Sticks and stones may break my bonesJag hittade detta fina halsband i ben/sten? på myrorna i veckan, hur fint? Har fått dille på lite större halsband.

SommarmatDet här är några ställen jag besökt under sommarmånaderna. Hur gott och och trevligt som helst på samtliga ställen. Villa Godthem bjöd jag och syster pappa på innan vi skulle gå på veronica maggio som var hans födelsedagspresent!

Manhattan I love youMan kan ju inte börja skolan för hösten utan en ny väska tänkte jag och införskaffade en smålandsväska från svenskt tenn med josef franks klassiska mönster. Blir himla snyggt till min nya höstkappa och sen tycker jag alltid att det är roligt med svensk design.

Kunglig VintageI förra veckan var jag och min kompis Emma samt hennes lilla dotter Signe på Kunglig Vintage-utställningen på livrustkammaren. Den var jättefint utförd och jag köpte utställningskatalogen i shopen efteråt. Veckans bok och utställningstips!

En randig katteller inte, men en fin randig tischa fick följa med mig hem från whyred häromdagen. Mjukaste jag ägt på länge och så skön i värmen.

Nu kör vi!Höst, nu termin, nya tag!

RSS 2.0