MiddagOch så dagens middag, tonatsoppa med fullkornsfoccacia, gott.

/Stilist

SmoothieMumsigt mellanmål framför tv:n sedan blir det modespråket det vill säga franskastudier.

/Stilist

SöndagslunchTar just nu en paus i plugget med smarrig lunch bestående av matvete och morotstsatsiki, smarrigt.

/Stilist

I det grönaI veckan fick jag ännu en födelsedagspresent, denna underbara termos från victoria and albert som går att återfinna på nationalmuseum. Jag finner den ljuvlig och ser fram emot thépauser i skolan och picknickar i det gröna.
 


Vilken termos är den bästa enligt dig?

/Stilist


His dark materials


Klicka på bilden för att komma till källan

Måste ju bara få tipsa er om böckerna jag läser just nu, det vill säga den mörka materian av Philip Pullman. För mig som älskar fantasy och svunna tider är den här trilogin perfekt nu när det inte finns fler harry potter-böcker att sluka, Sedan måste jag ju erkänna att jag älskar filmatiseringen av den första boken även om den inte helt stämmer överens med boken.

Har du läst den mörka materian?

/ Stilist
                                                                                                           

SoligtNu så bor jag kanske inte i los angeles som tjejerna ovan utan en bit utanför stockholm. Så jag kan inte lägga mig på en vit strand och lapa sol med en fruktdrink brevid mig. I stället lägger jag mig i en solstol på tomten tillsammans med lite plugg och njuter av att ha lov.

Vad  gör du i vårsolen?

/Stilist

Dance, Dance, Dance

Häromdagen såg jag step up 2 the streets, den hade en rätt medioker handling men grym dans. Den kanske inte lämnade något större avtryck men jag började fundera på hur stor inverkan dans har till exempel inom filmen. Det finns stört många dansfilmer och jag älskar att titta på den. Sedan är dans väldigt populärt inom modet, jag säger bara ballerinaskor. Jag dansade från att jag var 5 till ca 15 år. Nu känner jag att det är dags att snöra på sig dansskorna igen till hösten men då för att dansa streetjazz.

Dansar du?

/Stilist


SolglasögonIgår sker vårsolen och jag svassade runt i mina gula rayban-kopior. Men varje vår känner jag av det där välkända suget efter nya solbrillor. Jag tycker att de flesta är snygga men är extra sugen på paren ovan även om jag skrattar lite åt forever 21:s uppenbara chloékopior.

Vilka föredrar du?
/Stilist

Resåret

I år ska jag resa rätt så mycket. Nu på torsdag åker jag ner till farmor och farfar i skåne ett par dagar. Där ser det ut såhär

bildkälla

Sedan åker jag på konfaläger till gotland under kristi himmelsfärd, där kan det se ut såhär

bildkälla

Efter skolavslutningen åker jag till Tanzania för att hälsa på vänner, vi ska vara i dar es salam, på safari och på zanzibar.
Där ska det tydligen se ut såhär.

bildkälla 
eller såhär

bildkälla

En dag efter att vi kommit hem åker jag till nice tillsammans med några glada vänner, hoppas att det ser ut såhär

bildkälla

Sen blir det lugnt ett tag innan jag förhoppningsvis åker till barcelona, där vill jag se den här

bildkälla

Ska du åka någonstans i år?
/Stilist

RSS 2.0