Dagens shopping

kavaj

Blev en kavaj från urban outfitters, 150 pix, som hittat! Den är en kritstreckrandig herrkavaj och jag tror minsann att vi kommer att trivas väldigt bra ihop. Dagen har i övrigt bestått av fäktning (bara jag som fick långa röda märken på armen...), shopping, fika, brödbak och promenad. Nu så kanske det blir lite plugg och sen så ska jag skriva brev till min kära Sara som för tillfället är i spanien. Imorgon så blir det en kort skoldag med film.

/Stilist

Daisy Lowe



image70
klicka på blden för källa


Åh, vad jag gillar Daisy Lowe. Hon klär sig alltid så fint, romantiskt, sött, rockigt och lite udda. Jag älskar alla hennes klänningar, kjolar och skor. Hon har även varit på ett uppmärksammat omslag för id. Hon ser ju inte så tokig ut heller med det långa mörka håret. Namnet klingar inte heller helt fel.
/Stilist

En randig tröja, så många kombinationer


cacharel
Style.com

Jag gillar verkligen vad cacharel har gjort här när de har använt en svartochvitrandig tröja på flera olika sätt. Jag har alltid gillat randigt och har en massa tröjor hemma och nu ska de verkligen användas på äkta cacharelvis.

Vilken är din favorit?

/Stilist

p.s. För de som också gillar randigt så finns det fina tröjor på indiska för 100 pix

Dagens önskelista

image68
källa


Sömn, eller att kunna somna och sedan efter 7-8 timar vara pigg och slippa sova typ 12 timmar under helgnätterna. Men det vill sig tydligen inte. Nu så måste jag ordna med lite grejer, usch och fy.

/Stilist

Tv-spelskväll


tv-spelskväll
brills: prada, Tischa: luella, jeans:chloé, pjucks: converse

Så snart jag har käkat middag och rört på mig lite så ska jag ta och promenera till en tv-spelskväll. Ingen aning om vilka spel men det spelar ingen roll eftersom att jag är lika dålig på allihopa.
Happy Friday!

/Stilist

Delivery for Stilist

shopping

Det känns som att jag har inlett ett förhållande med skolan de senaste dagarna, men efter imorgon så lugnar det ner sig litegranna. Jag har alltså inte haft möjlighet att sticka ut oh shoppa utan fick istället beställa hem. På bilden syns en vit skjorta, ett svart långt ribbat linne, jeansshorts och en röd kappa från h&m. Snygga, enkla vårplagg som kommer att användas väl. Man ser även mitt nya nagellack från opi som jag vann hos Lolita för några dagar sedan,  merci! Sitter och myset i det grå setet man fick med från h&m om man beställde tidigt. Nej nu så måste jag sova.

/Stilist

Peaches Geldof

peaches geldof
Bild härifrån

Jag gillar verkligen geldofsystrarnas stil. De lyckas med att alltid hålla det rockigt men ändå flickigt. Peaches syns ofta i söta små klänningar och jackor. Hon festar ofta och mycket och det ger tillfällen för många fina kläder. Kolla in mer, mer och mer.

Ulgy Betty blir det nu

/Stilist

Topshop Unique

topshop unique
Style.com

Jag hoppas på vårkänslor, den där underbara pirrande känslan när det mesta känns möjligt. Istället sitter jag med skolböckerna och te i en grå värld. De här kläderna från topshp unique skulle vara fina redan nu men i vår skulle de vara perfekta. Dock känns de inte som något jag skulle ta på mig men vackert var det allt. Håren är sådär underbart slappa och lockiga, det är däremot precis min stil.

/Stilist

veckans stil

matt dallas
bild: fadedyouthblog.com

Som vanligt en pluggochfix-söndag. Ska ta och räkna lite matte nu men hoppas på en skön promenad med vänner lite senare. Diggar i övrigt Matt dallas sköna stil, funkar lika bra på tjejer som på killar och vem gillar inte Kyle xy?

/Stilist

Snö?






önskelista 5

Jacka: special blend, Solisar: Urban outfitters, Underställ: Frank Dandy superwear

Här bara regnar det, men uppe i kittelfjäll snöar det. Jag ska dit vecka 9 och börjar få klädpanik. Jag åker aldrig skidor så mina varma kläder är inte sådär jättefräscha precis. Vem vill köpa det ovanstående till mig?

Nu så blir det mer plugg, suck

/Stilist

Blått är flott

festfin

klänningar från v: dvf, derek lam, 3.1 philip lim. skor: marc jacobs, armband: disney couture by kidada jones

Så varför inte investera i en underbar partyklänning? Nu så blir det dock plugg för mig innan sushimiddag och muffinsbak.

Ha en trevlig kväll!

/Stilist

Upp och iväg!

inspiration 7
Kappor från vänster: milly, schumacher, miu miu, halsduk: marc by marc jacobs


Stress, stress, stress. Har tusen saker att göra bland annat en massa plugg och ska på Maddes hejdå-grej. Nu så blir det en snabbdusch och sen iväg!

Hörs imorgon
/Stilist

Halsband


stilist shoppar 6

Lite shopping hann jag med i måndags (tror jag?). Hittade de här fina halsbanden på glitter. Kostade mig typ 40 kr, great!

/Stilist

Romantiska...


topshop

Tycker jag att de här tröjorna från topshop är. Jag är hemma och sjuk idag och har kurerat mig med varm mjölk, frukt och peter pan. Jag älskar peter pan, jane austen, en liten prinsessa, guldkompassen, harry potter och alla andra vackra och äventyrliga filmer man kan komma på (potc och lotr är inte glömda) och brukar bli sugen på att klä mig som de gör i filmerna. Dessa kläder låter mig drömma mig bort men ändå vara fin. Neverland nästa?

/Stilist

Scarlett Johansson

scarlett johansson

Scarlett har en så stört fin röda mattan-stil tycker jag. Hon ser alltid feminin ut men det känns aldrig överdrivet. Jag skulle inte ha någonting alls emot att ha en av hennes underbara stassar hängandes i garderoben.

/Stilist

Rodarte

rodarte

Jag tycker att Rodarte gör så stört fina kläder, de vågar variera sig samtidigt som det alltid finns en romantisk och detlajrik underton. Någon som känner sig generös?

/Stilist

Miu Miu

image54


Alltid lika coola Kirsten Dunst modellar för Miu Miu, ett lysnade samarbete enligt mig. Jag vet att det inte skiljer sig så mycket från deras tidigare annonser men Kirsten ser så cool ut och jag älskar kläderna och färgerna så det är en absolut hit enligt mig. Vad tycker ni?

/Stilist

På väg...

mk

Till Ejabops 17-årsfest. Av de olika teman som fast så valde jag hatt och sitter här
och bloggar iklädd agnes b hatt, mammas grå kappahljackanånting, gina tricot vit väst, vitt ribbat h&m linne, tight svart trikåkjol, svart gina tricot leggings och de nya stövlarna. Till det så har jag rött läppstift och mörkblå naglar. Riktigt nöjd faktiskt men dte skulle ju inte skada att se ut som Mary-Kate här ovan.

Have fun
/Stilist

Fredagsshopping

stilist shoppar 5

Idag så blev jag med stövlar, ett perfekt par från Rizzo fick följa med mig hem för många hundralappar mindre än ordinare pris. Jag är lycklig, jag vill leva i dem, undrar vad de ska heta?

Nu så ska jag snart gå och ha roligt med lite vänner.

/Stilist

Rainy Days





inspiration 6


kappa:dolce and gabbana, regnstövlar: burberry, blus och paraply: marc by marc jacobs



Usch vad vädret är grått, regnigt och tråkigt. Men snart så är det helg i alla fall. Dock så behöver i alla fall jag lite sockerpiller i det här vädret, som t ex kläderna i kollaget ovan. Nu så blir det las vegas, grönt te och plugg.

/Stilist

Golden Globes

Golden globes är som alla säkert vet inställt. Jag tycker verkligen att det är bra att manusförfattarna får så mycket stöd men kommer att sakna alla de fina klänningarna. Men vi kan ju njuta at förra årets som exempelvis Reeses underbara Nina Ricci.
reese

Nu så blir det middag och plugg

/Stilist

Tisdag

Trött dag idag, försökte somna i vettig tid en det gick minsann inte. Dock blev jag inspirerad av Lolita och fotade en så kallad "in the bag".
ssrp 1
Innehåll:
Väska, Mulberry Bayswater
Novalycol, magsår oh yes
Sminkväska, julklapp från empan
Nycklar, nyckelringen är julklapp från Hanna
iPod 30 g, my precious
Pennskrin, ordning och reda
Lakritstugummin
Mörkrött läppstift
, galenic
Pennvässare
Plånok
, Wedins tror jag
Glasögonfodral, Gucci
Vogue, lånad av Sophia
Vantar, h&m
skol-id
mobil
, sony ericsson nåt

Välfylld och ändå tog jag bort skolböckerna, skorna jag hade i skolan och en kesella lätt som inhandlades till mellanmål.

Nu så blir det mera plugg

/Stilist

Trötter

miu miu

Skolstart idag, usch, bara att köra igång igen. Ska plugga liite ikväll men mest slappna av med csi, grönt te och nya harpers bazaar. Och kanske lite härligt mode t ex från miu miu.

Hoppas att ni inte hade en allt för dålig dag

/Stilist

Guldkompassen

Såg jag i fredags, riktigt bra var den. Tänkte på grund av tidsbrist för blogging idag hekt enkelt lägga upp bilder på Eva Green och Nicole Kidman som båda var med i filmen.
image47
Eva Green & Nicole Kidman

Imorgon börjar skolan, usch så otrevligt.

/Stilist

Rea-shopping

stilist shoppar 4


Usch, jag kunde inte hålla mig borta från affärerna när Ejabop och jag var på bio idag. Guldkompassen var i övrigt jättebra. Skorna kommer ifrån Bianco och skjortan från carlings. jag är jättenöjd.Snart ska jag till Filip!

Har ni fyndat något på rean?

/Stilist

Vem vill inte dansa runt i snön iklädd en vacker klänning?

fixa feststilen 5

Mathew Williamson & Temperley x2

Så var det fredag igen och på måndag så måste man vara tillbaka i skolan, blää! Dock så finns det lite roligheter kvar och sen så är det ju bara att köra på så är det snart sommarlov, eller inte. I alla fall så blir det här en ganska lugn förmiddag här hemma då jag mest ska fixa lite, sen så blir det bio med Ejabop och kanske lite shopping? Vad som händer ikväll vet jag inte än, men det blir säkert roligt!

Ha en superfredag!

/Stilist

mohahaha...

Här sitter jag, med mjöliga kinder, i stilists kök. Vi (jag och Filip) bakar focaccia.
Därav mjöliga kinderna. De andra (Sara och Stilist själv) kokar tomatsoppa.
Sopplunch på G! Det kommer nog lite människor inom en timme eller så, om
jag känner dem rätt. Tiden var satt till tolv-ett, haha. Good Charlottes nya spelas på
högsta volym här.. Detta är mitt första gästblogg-inlägg förresten! Ejabop här.
Men nu går jag. Jästiden på brödet är snart slut! puss på er alla.

Working girl?





inspiration 4

Kjol: Jill Sander, Skor: Christian Louboutin, Blus: Marc by Marc Jacobs, Kappa: 3.1 Philip Lim

Idag så är det en riktig fixardag för min del, ska bland annat fixa ihop en bra cv och hade gärna gjort det iklädd denna lite office-inspirerade look. Hoppas att ni har en bra dag!

/Stilist

Nyårsdagen

Kom hem för kanske en timme sen, det har varit stört kul, både nyår och dagarna innan och efter. Galet, galet med mycket skratt, kaos, matpanik och raketer. har inte sovit en blund inatt och satt i deras kök och tittade på snön när de andra sov. Så kan man ju också göra lixom. Har inga bilder men det kanske dyker upp. Sitter i Davids mjukisbyxor och ska snart träffa Filip och Sara som jag skrattade med i evigheter.


nyår
Bild från Modette

Ha det bra så bloggas det som vanligt imorgon.

/Stilist

RSS 2.0