Une parapluie pour moi


bildkälla

Det har varit några härliga dagar med galna upptåg och dessutom blev jag ett år äldre och är nu inne på mitt sista år som tonåring. Känns lite småläskigt. Igår kom mamma hem från köpenhamn och hade köpt med sig underbara paraplyer från Lisbeth Dahl till mig och min syster. Det är vita och svrta med en hög pinne som topp och de påminner om lusthustak. Nu är jag riktigt sugen på regn och inför sommar föreställer jag mig själv vandrandes i en lång svart klänning och med detta paraply.

Men fortfarande snöar det...

/Stilist


En rolig vårvecka

I torsdags var jag, min syster och min far på Mika. Lika underbart som förra gången med fantastisk musik och stämning, konfetti och ballonger överallt. Det roligaste var att igår när jag vandrade längs birger jarlsgatan så sprang jag på sagda musiker, hade han inte gått in i en taxi hade jag banne mig gått fram och hälsat. Gårdagskvällen tillbringades först på middag hos Vida och sedan på 19-årsdrink hos Teresa. Trevligt är ordet!

/Stilist


VårfikaIdag fikade jag och Cissi in våren på Saturnus med cola light och mandelcroissanter, delikat! Sedan promnerade vi runt på östermalm, tittade in i roliga butiker och avslutade med östermalmshallen där jag införskaffade lite skagenröra som present till familjen och främst pappa som är tokig i skagenröra. Nu taggar jag inför att få använda vårkläder snarast!

/Stilist


Thé?


I stort sett allt mitt goda thé är slut och jag är sugen på något nytt, vilka thésorter rekommenderar du till en stockholmstjej på snart 19 vårar?

/Stilist


87, de mullvadsfärgade sandalernaEtt annat indienköp är dessa sköna sandaler som ska få följa med mig ut på äventyr under sommarmånaderna, eller kanske redan under våren med ett par strumpbyxor under?

/Stilist


FikaNär jag var i Indien var min familj i Paris, till mig shoppade de Hediardthé och Fauchonmarmelad, gissa vem som ska ha afternoon tea snarast möjligt?Dock passade jag redan igår på att mumsa i mig innehållet i den här asken samt från den lilla fauchonpåsen.Chokladpraliner och en rose petal macaroon, himmelskt!

/Stilist


Vegas volt

Vegas volt är namnet på mitt nya läppstift från mac. Passar perfekt till min indienbränna och lär bli vrålfräscht till våren. Kyss!/Stilist


Frukost med en ny koppJag samlar som bekant på Starbuckskoppar och frukostthéet dracks ur denna nya mastodontstora kopp. Nu blir det vanlig skola för första gången på tre veckor, önska mig lycka till!

/Stilist


Indienshopping

Någonstans mellan alla äventyr shoppade vi även som små tokar, här är några av mina fynd.Armband är ett måste i Indien, dessa kom jag hem med, De första är täckt med pärlor men jag får känsan av någon sorts havsväxter, ett ikonarmband, ett typiskt indienarmand  har inte likadana funnits på indiska?Ett par fantastiska örhängen inhandlades, jag tänker nog ha dem på min studentbal, sedan hittade jag ett litet strasskit, har varit på jakt efter lite överdådig strass men på t ex glitter är det så satans dyrt, en vrålfejk klocka som inhandlades på grund av sin galna guldighet, ett snyggt träkorshalsband, en klassiskt indisk fotlänk2 snygga tygväskor inhandlades, perfekt till alla skoböcker som inte får plats i mina mindre handväskorAlibababyxor som ska bäras i sommar, så himla sköna!

/Stilist


IndienJag är nyss hemkommen från 14 fantastiska dagar i Indien. Men en rosslig hals, flagnande näsa och myggbett på hela kroppen försöker jag aklimatisera mig till mitt vanliga liv i Stockholm. Jag har hunnit åka nattåg i tredje klass tre gånger, besökt sjukhus i byar där de flesta aldrig sett västerlänningar förut, besökt slumområden i Mumbai, umgåtts med 13 av de finaste vänner man kan ha, prutat som tusan på olika marknader, njutit av kryddiga dofter, badat i vågorna i Goa. Att 14 dagar kan förändra så mycket.


/Stilist


88, GoasandalernaDEt här skoparet inhandlades för 200 rupies vilket är ca 33 kr för att användas på stranden i Goa, detta syfte uppfyllde de med glans och nu hoppas jag på fler användningstillfällen snarast.

/Stilist


RSS 2.0