Disney i nytappning

Jag gillade att tänka mig hur Dorothy skulle se ut år 2010 så här kommer vår kära Meg som festklädd.


notte by Marchesa



Roberto Cavalli


Jimmy Choo


Bottega Veneta

alla bilder från netaporter


/Stilist


Go Sonia!

Äntligen ett h&m designersamarbete jag kommer att köa för, Sonya Rykiel fångar alltid mitt öga men hitills har jag inte införskaffat något från henne. Men nu är jag riktigt spänd på att få se vad som kommer till h&M i vinter.



bild från netaporter
Den här tröjan klämde jag på i Nice i somras men kom fram till att det skulle vara mycket mer plånboksvänligt om jag pimpade en tröja själv.

Tänker du shoppa Sonias kläder för h&m?

/Stilist


En söndag i solen

Eller nja, i vinden snarare. Idag passade jag och Emma på att ta färjan över till djurgården och promenera lite innan vi hamnade på Flickorna Helin och Voltaire som jag länge velat prova. Vi njöt av höstvärmen, spanade på folk och åt en sen men utsökt lunch.



Emmas kycklingröramacka
¨


Som hon toppade men en liten biskvi



Jag åt dagens sallad men syltade trattkantareller, quinoa, bondbönor, kräftstjärtar och en massa annat gott

/Stilist


Clap your heels together three times and say "There is no place like home"

Igår var jag som sagt iväg på en artonårsmaskerad, temat var disney/sagofigurer och jag valde att kanalisera Dorothy Gale för kvällen. Förutom outfiten hade jag även en liten korg med en gosedjurhund i för att göra bilden komplett. Vad som slog mig var att trots att jag såg klart daterad ut var hur snygg outfiten egentligen var i sin kombination med olika basfärger. Här kommer därför en Dorothy-outfit för år 2009.


Blus Anna Sui, netaporter


Kjol H&M


Röda skor såklart! Från Valentino, netaporter


Palmgrensväska, bild hämtad här

Nu blir det manusläsning, jobb och städning men ikväll är det 19-årsfest, yippie!

/Stilist


Om jag skulle vara en topshop-nörd ikväll

Fredag betyder fest, för mig brukar fredagarna spenderas lekandes med underbara vänner, dock inte ute på krogen utan i lugnare sammanhang och det är så jag gillar det. Ikväll ska jag på en 18-årsmaskerad men tänkte istället lägga upp en outfit mer passande för dans, allt kommer ifrån topshop.








Vad ska du göra ikväll?

/Stilist


Knästrumpor



Måste man ha i garderoben nu när hösten närmar sig. Nu bär det av till läroverket.

/Stilist


Inspark imorgon

http://www.youtube.com/watch?v=VMN90jyAQFs&feature=channel_page

Imorgon har plugget inspark, temat är space. Min utklädnad har hämtat inspiration från ovan. Jag känner att det kommer att bli kul med alla skivorna i vår, spårat är ordet.


Vad skulle du klä ut sig till om temat vore rymden?
/Stilist


Upptagen


http://www.aussieprom.com/images/Emma1.jpg


Jag har tusen bollar i luften vilket är precis som jag vill ha det, maxat fram till  klockan 10 då jag kryper ner i sängen med en bra bok. Nu ska jag planera lite inför VRG:s fotbollsturnering och kanske ta en promenad och imorgon skall det planeras studentskiva. När jag som nu har väldigt mycket uppskattar jag att tänka på Hermione eller Rory, just nu ligger dock Hermione närmare till sinnes eftersom att Harry Potter och fenixorden ligger på mitt sängbord för tillfället men istället för en bild på henne så lägger jag upp den här underbara bilden på Emma Watson.

Sussa sött
/Stilist


Ulriksdals slottsträdgård

Efter nio timmars sömn bestämde jag mig för att komma ut och få lite frisk luft så jag följde med mor min till ulriksdals slottsträdgård. Där plockade vi majskolvar, kollade in blommor och tog en fika.


Det vimlar av vackra blomster


Vi drack chokladthé inne på fiket


Igår jobbade jag på en loppis hela dagen, där fyndade jag det här julpyntet som för tankarna till Krisatomic


Nu under kvällen har jag pluggat till högskoleprovet och vilat, förkylningen vill inte ge med sig så snart ska jag krypa till kojs.

Hur har din söndag varit?

/Stilist


Dagens önskeoutfit



Dagens önskeoutfit från Nanette Lepore, bild från style.com

/Stilist


Pysseltankar



Det kliar i mina fingrar, jag vill pyssla, pyssla och pyssla lite mer. Tiden har jag definitivt inte och inte särskilt mycket kunskap heller men pyssla det vill jag. Tanken är att sticka lite fina Harry Potter halsdukar och liknande, har länge varit en tanke men nu när jag snart är klar med den fjärde boken för säkert tjugonde gången inser jag att jag inte klarar en till vinter utan en halsduk från Rawenclaw (för att främja studiemotivationen). Annat som står på pysselönskelistan är att brodera och jag har hittat ett superfint som ska beställas. Men som sagt just nu ekar pyssellådan tom, men pennor det har jag så det blir väl till att rita istället. Men först plugg och en kopp engelskt rosenthé.

Vad vill du pyssla ihop i höst?

/Stilist


High tea



En perfekt söndagskväll kräver nybakade scones med hårdvispad grädde, ingefärssylt och blåbärssylt med en kopp grönt thé till.

/Stilist


Going to church

För det mesta försöker jag komma iväg till kyrkan på söndagar, dock är klädsel ett problem men samtidigt ett nöje då jag tycker att man gärna får klä upp sig lite när man ska på gudstjänst men inte alltid finner de perfekta kläderna hängandes där i garderoben. Dock var jag nöjd med min outfit idag men följande får gärna infinna sig i lådorna inom en vecka.


Halsband för att hålla koll på tiden med stil, från marc by marc jacobs


snyggt lite lagom chunky armband från anita ko


splendid ska göra de bästa bastopparna men jag har inte provat än


Underbar knälång svepande kjol från Chloé i en förtjusande diskret färg


Den är väskan från lanvin rymmer det nödvändiga.


Christian Louboutin är bäst på skor, med dessa svarta lackpumps gör han det igen.

Alla bilder är från netaporter

/Stilist


lördagsfin

Lördagsfin för ikväll skulle jag gärna vara i dessa godbitar.


Örhängen från Isharaya


Kavaj från Chloé

Body från Stella McCartney


Byxor från Roberto Cavalli


Skor från burberry prorsum


Väska från Thomas Wylde

Sötsurt gillar jag just nu.

Nej nu bär det iväg mot stan för bio och bokklubbsmöte

À demain


/Stilist


sjukling


bildkälla

Jag börjar bli sjuk och känner mest för att göra som ovan.

/Stilist


Klipptankar


Bild från Vidal Sassoon där mamma klippte sig när mina föräldrar bodde i London.
bild från sugarzine

Jag har inga problem med att ändra min frisyr drastiskt, genom åren har jag haft de flesta färger och längder som går att tänka sig. För tillfället har det extrema fått ge vika för ett ganska långt rödbrunt svall som jag trivs riktigt bra i. I lördags färgade och klippte duktiga Åsa på Unik mitt hår vackert efter en lång sommarvila för mitt ruffs. Jag måste säga att även om jag vågar mycket när det kommer till frisyrer är jag världens fegis när det kommer till vem som ska sätta saxen i det. Jag har haft två frisörer de senaste 4-5 åren tror jag. Jenny som skaffade egen salong som ligger lite för långt bort från mig och sedan Åsa som jobbar inne i stan. Mitt hår är väldigt tjockt och det är liksom väldigt mycket hår så med en dålig frisör blir det verkligen inte bra. Så mitt frisörtips är att när du har hittat en bra frisör, stanna med henne/honom.

Psst, sen så är ögonbrynspenna bra också om man färgar håret. Just nu använder jag show-off från m.a.c.

/Stilist


Den transparenta trenden når nya höjder



shopbop kan man införskaffa dessa jeans från Sewie. De är ett sorts mellanting mellan strumpbyxor och jeans och är enligt mig rätt coola. Vem tror ni bär dem först? Alice Dellal? Elin Kling? Eller kanske Alma H?

/Stilist


A case for Nancy Drew

I somras läste jag om mina gamla Kitty-böcker och nu började jag fundera på vad denna mademoiselle skulle klä sig i en höstdag år 2009. Förresten så är Kitty en intressant person, hur gammal är hon? Vad gör hon egentligen om dagarna när hon inte leker spion? jobbar? studerar? Ja frågorna är många när det kommer till allas vår Nancy Drew.


Fuskpälshatt från Albertus Swanepoel


Örhängen från Anita Ko


Jerseytop från Issa


Tweedkjol från Celine


Stövlar från Brian Atwood



En väska stor nog för förstoringsglas, anteckningsblock med mera från mulberry

Alla bilder kommer ifårn netaporter


Läste du Kitty som liten?

/Stilist


RSS 2.0