Underbara helg

Okej, jag har varit en dålig bloggerska, smisk på mig. Men jag har helt enkelt så himla roligt just nu och får hålla på med kläder på dagarna vilket är alldeles underbart. Men i alla fall så hade jag en underbar helg som började med elevrådsmiddag på djurgården till alldeles för sent och sov sedan över hos Aline. Sedan började vi lördagen med stora djurgårdsvarvet, otroligt skönt efter en sen kväll och vi var inte direkt ensamma, halva stan var där och powerwalkade, tog en hundpromenad, joggade och så vidare. Så dte gäller att de snygg ut på promenaden, inför nästa varv önskar jag mig den här outfiten, lite mönstrat och färgstarkt en helgmorgon.



basker från theory

halsduk från burberry

solglasögon från bottega veneta

väst från alexander wang

tröja från aubin & wills


byxor från Diane von Furstenberg

skor från Anna Sui, bilder från netaporter

Nu ska jag ut på en promenad innan plugget tar vid.

/Stilist


Vilket skitväder!

Burberry Large checked umbrella
Vi har i stockholm just nu, burberrys paraply någon? Bild från netaporter

/Stilist


Maskerad



Idag hade jag och några kompisar skivmöte hemma hos mig och vi kom fram till det ultimata temat maskerad som i att man bär mask. Slutet men ändå med oändliga möjligheter. Nu ska jag bara komma fram till vad jag ska ha på mig, men jag har i alla fall betänketid tills april.


Vad skulle du vara om du var maskerad?

/Stilist


Lästips

Tänkte tipsa om två lagom läskiga böcker i novembermörkret. Hanteringen av odöda och historikern har fått mig på fall. Läs dem du med!

/Stilist


Barcelonaguide

Hej! Nu har jag varit borta härifrån alldeles för länge, sjukdom och mycket att göra är mitt försvar. Här kommer i alla fall en liten miniguide till barcelona

Vi bodde på hotel Inglaterra, riktigt bra. Jag och syster delade rum och badrummet blev helt översållat, "tjejer" suckade pappa


Det dracks mycket cappucino



Åt Katalanskt bröd, så sjukt gott


Några bra matställen var divinus, barkeno och casa alfonso , på alfonsos åt jag getostsallad och kronärtsskocka


Det fanns starbucks överallt


Men om man ville fika spanskt fanns såna här lite varstans, mumma!


Vi åt på en jättegod fiskrestaurang sista kvällen, där hade de väldigt gammalt vin, vi drog sedan till nybyggda W



Vad gäller shopping är sephora i tringale vid Placa Catalunya riktigt bra, passeig de Gracia har många lyxbutiker och även COS som jag lämnade med en ny klänning, las ramblas är ett måste bara för allt folket


 

För att se allt vacker arkitektur rekommenderar jag att du hoppar på en cityguide buss vid placa catalunya för att insupa staden och sedan är la sagrada familia och parc de guell riktigt bra. 

Jag stortrivdes i Barcelona, har du varit där och vad tyckte du i så fall?

/Stilist


Barcelona

Nu är jag hemma i stockholm igen efter fem dagar i varma Barcelona, imorgon tänkte jag börja en liten Barcelonaseriemen först ska lite bilder läggas in i datorn. Tills vidare kan jag inflika med åsikten att Arlanda har gott krubb.


/Stilist


RSS 2.0