Nyshoppat




Igår panikshoppade jag en klänning i nån liten butik på drottninggatan till dagens konfirmation och på bilden ser ni en bild av den. Jag bar den med svarta pepptoe mockapumps, en svart kofta, röd kuvertväska och ett stort leende. När det blev dags för lunch, kubb och fika i solen tog jag dessutom på mig min nya stråhatt, trés Laura Ashley.

/Stilist

Stressad



bildkälla

Det händer mycket just nu; skola, jobb, vänner, konfa, studenter, födelsedagar. Ja när ska man hinna blogga? igår var jag och pappa på internationell författarscen på kulturhuset och lyssnade på favoriten Anna Gavalda, så otroligt charmig och karismatisk. Eftersom att min skola tar studenten idag är jag ledig men då vädret är trist och jag upptagen hoppar jag att åka in och titta på utsläppet. Istället ska jag iväg och planera inför söndagens konfa och ikväll blir det änglar och demoner med några grymma killar. Ja, lite allmänt babbel ifrån en stressad stilist.

/Stilist

Fixa kändisstilen - Amanda Seyfried

På söndag så blir det konfirmation och på lördag är det festkväll, har inga uppslag till outfits än men om jag kunde få inspireras av Amanda Seyfrieds outfit vore jag nöjd. Lagom färgglad, lagom elegant och lagom söt. Perfekt för söndagen med andra ord.





klänning - se by Chloé via netaporter


skor - asos


armband - asos

/Stilist


En hatt



Tillskott på hatthyllan, stråhatt från Åhlens.

/Stilist

Läger



bildkälla

Imorgon efter en hel massa plugg och fix tar jag färjan till Gotland (dock utan lv-väskor)  för en veckas konfirmationsläger, denna gång som ledare, det kanske kommer upp något inlägg imorgon, kanske inte. Nu ska jag återgå till packningen och Helens små underverk.  Mys, och ännu mysigare är att familjen ska bruncha imorgon på Chaikhana, min favorit.

/Stilist

Fixa Feststilen

Nu ska jag ioförsig antagligen iväg och grilla lite ikväll om jag känner mig friskare, dock blir det en kortis för jag måste främst lämna och hämta lite saker inför nästa vecka och sen hem och vila. Men ponera att jag skulle till ett litet jazzhak alldeles uppklädd så skulle jag vilja vara dressad i följande.



Klänning från AlexanderMcQueen


Klackar från Fendi


armband och klocka från Burberry, Landver, Roberto Cavalli och Timex80.

Alla bilder är från netaporter

Vad ska/vill du göra ikväll?


/Stilist


12th street på Cynthia Vincent

Cynthia Vincent gick på Parsons school of design och när hon gått ut fick hon jobb på Jane Ong & co,Ltd där hon snabbt blev chefsdesigner. 1993 startade hon upp sitt egna företag st Vincent och 2003 kom 12th street by Cynthia Vincent, det introducerades på Los Angeles modevecka. Märket är populärt bland Hollywoodkändisar som Jessica Simpson, Kelly Clarkson, Vanessa Hudgens, Carmen Electra, Hilary Duff, Britney Spears,och Kate Hudson. Två som gillar kläderna extra mycket är Ashley Tisdale och Miley Cyrus. Signaturplagg för märket är byxdressar, söta trikåklänningar och sandaler, kläderna har ofta fina mönster.



Jättesöt äppelgrön byxdress via
theoutnet , denna vill jag ha




shortsdress via
revolveclothing



Jättesöt tröja via
revolveclothing , jag skulle vilja lägga vantarna på den här till hösten




Jättesöt top via
shopbop, snyggt matchad till shorts


Snygg schal via
shopbop



Jättesöt klänning jag vill ha till sommaren via
shopbop




Och som avslutnign en helsnygg kofta, mysig till vintern via
shopbop

Vilket plagg är din favorit?


/Stilist


Fixa kändisstilen Rachel Zoe



Rachel zoe från style.com

Jag gillar Rachels stil extra mycket under de varmare månaderna och outfiten ovan är sjukt snygg enligt mig, om det är varmt är det ju bara att ta av strumpbyxorna.



En smashing klänning från Zac Posen


strumpisar från falke



Fräsiga armband från forever 21



/Stilist

Puss


Nytt läppstift - morange från mac

/Stilist

M as in Madonna



Igår så rensade mamma ut sin garderob och fann denna tröja från Madonnas konsert på Wembley 1990. Mjuk som en liten kanin och rejält retrocool.




/Stilist


Laakso



Bra musik för en söndag

/Stilist

12 p.m. 12 a.m.


Här är 2 plagg som funkar lika bra dag som natt, skorna kommer ifrån Halston och kjolen frå Fendi

På dagen kan de kombineras med en topp från Bill Blass och en pytonväska från Fendi, looken blir svalt elegant men med en rockig touch.
     
Och på kvällen så byter man till en svart topp från Narciso Rodriguez, en väska i samma stil som vardagsväskan från Kara Ross och ett par dinglande örhängen från Anita Ko




alla bilder är från netaporter

Nu ska jag återgå till plugget.

/Stilist


En doft av frisör



Igår så klippte jag mig hos duktiga Åsa på unik. Vi kom fram till att behålla längden men skapa lite mer form. Den senaste tiden har jag verkligen försökt lära mig att styla håret lite mer och köpte en produkt som gör det lättare att få håret rakt och slätt. Dessutom så luktar det sådär gott som det gör på frisörsalongen.

/Stilist

92. De svarta flipflopsen




Idag fick jag hem mina nya flipflops från havaiana, de sitter fint nu när vädret blir varmare.

/Stilist

Shit



Lägesrapport: 2 trasiga solglasögon av typ 5 ordentliga soldagar

/Stilist

Basgarderoben - svarta ballerinor

Jag har en faiblesse för baskläder, det är absolut inte det enda jag bär, jag är tvärtom ganska så färgglad och mönstrad i min stil. Men det krävs en neutral bas att kombinera med och just nu är jag ganska så insnöad på att skaffa mig fler baskläder. Nu så tänkte jag köra ett basplagg i veckan och väljer alltså då de plagg som jag vill finna i min basgarderob. Först ut är den svarta ballerinaskon.

En klassisk svart ballerinasko är väldigt Kate Moss, Audrey Hepburn och Blair Waldorf (även om hon föredrar knalliga ballerinor) och passar till vardag såväl som fest. Mina från din sko sjunger definitivt på sista versen och jag planerar att köpa ett par nya i sommar och då i läder och med en liten klack för att det är så sött! Då rä frågan vilka man ska köpa, här kommer ett litet urval men jag undrar bara, brukar inte rizzo ha schyssta ballerinor?



Söta, väldigt "dansiga" skor från Bloch för 135 euro



Lite "rockigare" från fendi för 275 euro



Enkla från lanvin för 349 euro



lackade från lanvin för 379 euro


tvåtonade från prada för 245 euro


Tory burchs signaturskor för 179 euro

Mina favoriter är blochskorna men jag tänkte leta runt lite på reorna i sommar, då brukar lanvins ballerinor få ganska humana priser. Tory Burch-skorna har jag trots allt redan i grönt.

Äger du ett par svarta ballerinor, vilka av de ovan är snyggast enligt dig och vilka tycker du att jag ska köpa?

/Stilist

Fixa stilen Alexa Chung



Jag älskar Alexas look på den här bilden och rotade reda på några snarlika mer budgetvänliga plagg.

Vi börjar nerifrån (mitt photoshop krånglar så det blir såhär)


sko från french connection via asos 64 pund



kjol från asos 19.75 pund


skärp h&m 79,50 kr


top från asos 79 pund



kavaj från asos 50 pund


halsband från h&m 59,50 kr


halsband från forever 21 8,80 dollar


Gillar du Alexas look?

/Stilist

Never been kissed

03.jpg
bild från
drewbarrymooreonline.net

Sitter och tittar på never been kissed, oväntat kul, klichéerna haglar men whatever. Drew Barrymoore är söt och outfiten ovan är så fulsnygg att jag faller handlöst för den.

Har du sett filmen?

/Stilist

RSS 2.0