Resor

Anledning till sämst uppdatering: skolslut, studenter, trasig dator

nu hade jag tänkt visa upp lite nya inköp men det får bli i juli istället för nu drar jag först till tanzania, sen nice och sist göteborg. Vi hörs den 12 juli, puss!

/Stilist

studenttiderJust nu så springer jag mest runt på en massa studenter och andra festligheter och har så roligt jag bara kan. En vecka kvar av skolan och sen är det sommarlov, underbart. Här ser ni några av mina klänningar, man blir ju alltid helt villrådig när dte kommer till väder och kläder; vill jag bära okänd, whyred, zara eller marc by marc jacobs, tricky, tricky.

/Stilist

Gummistövlar

Gummistövlar är ju en klassiker som är ett måste i garderoben om man bor i ett regnigt land som Sverige. Själv tror jag att jag äger ett par tretornstövlar men brukar för det mesta traska runt i mina regnskor. Men ett par schyssta stövlar står på listan till hösten. Dock är det svårt att veta vad man ska välja, det finns trots allt både klassiska och mer piffiga från vissa märken. Här är ett urval från vad som finns på nätet.


Från Burberry för 150 euro, bra för det brittiske aristokraten som tvingas vara ute mycket i regnet och har en tät plånbok. Via netaporter


Piffiga från Juicy Couture via netaporter, inte riktigt min stil dock.


Kvinnliga från viking för 549 kr hos brandosKlassiska från tretorn för 749 kr hos brandos


Och till sist mina favoriter från Hunter för 999 kr (haha) hos brandos. Klassiska men snygga, annars hade ett par marc jacobs suttit rätt bra.

Vilka gummistövlar har du?

/Stilist

BokreaIdag nappade jag åt mig denna lilla söting för 45 kr på akademibokhandeln. Väldigt trevligt¨då jag som bekant är ett fan av modeböcker.

Har du läst den?

/Stilist

Fixa stilen - Rachel Bilson

Puh, stockholm var varmt idag och det var ju ytterst kul med strömavbrott igår.


Men imorgon vore det grymt med en outfit liknande den ovan på söta Rachel Bilson.


ray bans via netaporterlinne från emilio pucci via netaporterkjol från proenza schouler via netaporterskor från asos


väska från h&m

/Stilist

RSS 2.0