Dagens inspirationJag föll för den här looken som Peaches Geldof sportar så snyggt! Nu så ska jag vara lite produktiv innan det blir poker ikväll.

Vad tycker ni om Peaches?

/Stilist

mimmi piggNu var det ju modernt med mimmi pigg-öron men men jag väljer att som Plum sykes säger det "kanalisera" henne genom en prickig, puffig kjol istället. Fixad på en kväll, finnemang!

/Stilist

BibliotekVi fortsätter på disneytemat. Jag har en förmåga att läsa ca 1 bok per dag under sommaren och ett underbart bibliotek som det ovan ( eller bara ett mysigt rum med många bokhyllor räcker) ösnakr jag mig likamycket som en klädkammare med fantastiska kläder. Båda två inom samma hus vore ju inte helt fel.

Vad läser du i sommar?

/Stilist

ArielMin inspiration för tillfället är Ariel, jag vill ha hennes fina blå klänning, röda hår och stora rosett, helst nu direkt. Ska försöka bli av med behovet genom att sy en sjömanklänning i veckan. Ni får självklart se resultatet. Imorgon blir det shopping med syster. Puss

/Stilist

Tarte aux fraisesDet här var midsommaraftonens efterrätt här hos oss. Mums säger jag bara

/Stilist

Lika som bär 
Att Alexis Bledel och Zooey Deschanel som verkligen är lika som bär har poserat på två väldigt lika foton finne rjag lite roande. Tog inspirationen slut liksom? Vem kopierade vem?

Vem vinner enligt dig , Alexis eller Zooey?

/Stilist

Var förresten och såg Zooeys senaste film The happening i fredags, läksig men bra i sommarvärmen även om fredagen inte hade med sig årets bästa väder.

Il est quel heure?


foto: vida

En sån här sprang vi på i Paris. Jag tycker att den har en helt underbat Alice i Underlandet känsla över sig. Fast sen så är jag ju cokså väldans förtjust i klockor. Nu ska jag hoppa in i NCIS.

Sov sött

/Stilist


La vie en rose


källa

Jag har precis sett halva la vie en rose och den är så otroligt bra, ska se klart den imorgon då folk ville sussa.

Edith Piaf verkar ha varit så otroligt härlig, ska ge mig ut på jakt efter böcker och skivor då både hennes röst och stil är helt fantastiska.
'
Bonne nuit
/Stilist

Dagens inspirationÄr hon inte för vacker?

/Stilist

bild från the sartorialist

Madonna

madonna


Ibland så kan man ta och temporärt pimpa en gammal madonna tisha. Nu så ska jag till skolan och där väntar franska slutprov, tidningsdeadline och jag och en kompis ska leda en gympalektion, vi får se hur det går med allt.

vad gör ni idag?

/Stilist

RSS 2.0