Gossip girl?

image86

Här har vi en gammal pr-bild från en av mina favoritserier gilmore girls. Snubblade över den här gamla bilden och slogs av hur "gossip girl" stilen är, ville ha den då och vill ha den nu.

Kom hem från kittelfjäll kl 6 imorse, stört trött men glad, visar upp nya tröjan imorgon.

Vad har ni gjort den här veckan?

/Stilist

Stilist drar till kylan

image84

Gårdagens shopping blev en fin liten väska från Zara, första frsöket till att börja använda mindre väskor.. Örhängena (som invigdes igår) fick jag av Karin och Amanda som var på sverigebesök, skitfina!

Om ca 4 timmar och en kvart så blir jag upphämtad för att åka till kittelfjäll, är nervös men det lär bli superkul!

Hoppas att ni har ett superbra lov så kommer jag tillbaka på fedag!

/Stilist

études

image83
Julia Restoin Roitfeld
källa


Studerar franska och samhällskunskap idag :( ,
kom gärna tillbaka imorgon :)

/Stilist

Liten beställning till moi

image82
källa: asos

Har precis lagt in en liten beställning från asos, så snart bör denna sötnos och lite annat komma hem till mig. På torsdag så ska jag ta mig iväg till skolan och göra prov och ta igen lite stuff. Dags att börja leva igen och på lördag så bär det iväg för en vecka innan det blir plugg i massor.

Har ni beställt från asos någon gång?

/Stilist

Monique lHuillier

monigue
källa: style

Åh vad fint det här var, feminint , underbara tyger och skärningar och framförallt med lite attityd. Diademen känns flickiga, håret damigt och sen kommer sminket som är lätt extremt. Jag skulle inta banga något liknande men vi lär tråkigt nog inte se det på särskilt många.

Vad tycker ni om Moniques kollektion, kommer ni att våga ögonskuggan?

/Stilist


p.s. Jag börjar bli frisk! Fortfarande hostig och rejält trött men ska försöka plugga lite idag och komma iväg till skolan i veckan, yippie! d.s.


Veckans stil

image80
källa

Precis som många andra så såg jag en snutt av titanic igår. Jag har hilmen hemma och hade ett gäng vänner på besök. Vi kolla in melodifestivalen, svullade (brownie, kladdkaka, grädde, glass, chips, godis och läsk) och spelade tp. Rolig kväll med andra ord. Men tillbaka till ämnet, Roses kläder i filmen är underbara och såhär inför den fjortonde så är det trevligt med underbara klänningar, handksar och finklädda killar.
Nu så blir det plugg resten av dagen för min del, prov imorgon.

Vad gör ni idag?

/Stilist

Behnaz Sarafpour fall 08

behnaz
källa: style

Finfina kläder från Behnaz Sarafpour. Jag gillar detn enkla stilen blandat med udda applikationer och detaljer.  En definitiv favorit var de "tunna" ribbade strumpbyxorna. Dock vet jag inte vad jag tycker om "håret", även om det är coolt så kommer det inte att synas på mig. Ikväll så blir det schlager och sockerchock hemma hos mig och jag lär gå emot det färgglada och istället satsa på något i stilen ovan.

Vad gör ni ikväll?

/Stilist

Kirsten Dunst





image77


källa

Oh, Kirsten Dunst har en så underbar uddastil, den är flickig men maskulin och hon kan bära upp neutrala färger samtidigt som hon verkligen är en Lady in red. Jag tycker även att hon verkar vara en väldigt rolig och snäll tjej, och en superb skådespelerska såklart.

/Stilist

Abaeté fall 08

abaeté

Modeveckan i new york är i full gång och man kan hitta visningarna på style. Jag gillade verligen abaetés visning, underbart flickiga kläder med vackra detaljer fina färger. Ännu en look som jag vill ha i höst.

/Stilist

Ruffian in my heart

ruffian

Oh, såhär vill jag se ut i höst! Viktorianskt och skräddat men med attityd. Jag älskar kavajen, blusen, byxorna, sandalerna och Irinas smink och hår är helt underbart! Mer bilder från Ruffian kommer nog sen, underbart fint!

/Stilist

Veckans önskelista

önskelista
En ganska osammanhängande önskelista som mest visar att jag är sugen på färg, big news haha.
Glitterskorna kommer från Juicy Couture, halsbandet från Matthew Williamson, nagellacket o.p.i och skorna Rules by Mary. Nu så blir det franskaplugg.

Vad gör ni en lördag som denna?

/Stilist

RSS 2.0