Årets shopping

Jag tänkte copycata sandra och lägga upp årets shoppingfavoriter.

januari
kavaj

Jag införskaffade denna förträffliga kavaj på urban outfitters för 150 kr

februari
image84

i årets andra månad köpte jag denna zaraväska för en billig peng, kanske inte den snyggaste jag skådat men då den är svår att öppna är den oumbärlig på konserter.

mars

image89

Jag shoppade lite sötsaker från asos.

april
image114

Jag  köpte min favloritschal alla tiders och höll för någon vecka sedan på att glömma den men min snälla Vida sprang iväg och räddade den.

maj
image129

mj

I Maj var jag i paris med franskaklassen och shoppade bland annat en grön ullkappa och en grön plånbok som är en klar favorit.

juni

Jag shoppade ingenting i juni, utan njöt av livet istället.

juli

Klicka f�r att st�nga bildenKlicka f�r att st�nga bilden

I juli köpte jag mina fina dragkedjesmycken på glitter, snyggast någonsin är de.

augusti


I augusti gjorde jag dagliga räder på kyrkornas secondhand och kom hem med mängder av fina kläder, stackars Lillian fick följa med varje gång.

september


I september åkte jag till new york med familjen och gjorde en massa bra köp, men två favoriter var min marc by marc jacobs klänning och mina tory burch skor.

oktober

Graham & Spencer Long cashmere gloves

I oktober köpte jag ett par finfina vantar från graham and spencer, de måste kanske åka tillbaka då de fick ett hål på fingret första gången de användes.

november
Fjällräven  - Kånken

I november shoppade jag en himla massa saker men några favoriter var örhängena från quietland, rentröjan från lindex och min kära kånken.

december I december köpte jag mest julklappar men även två secondhandväskor.


Vilka var dina bästa köp i år?

/Stilist

Garderobsrensning

Idag hade jag min årliga sopplunch, det var lyckat med trevligt folk och god mat. Men nu så är det garderobsrensning framför the hills. Så jag tänkte att vi kunde ta en titt på Lauren conrads garderob. Lauren har haft många fina outfits men för det mesta så tycker jag att passformen hade kunnat vara bättre. Dock får hon ibland in riktiga fullträffar, som här, här och här.

vad tycker du om hennes stil?

/Stilist

Ett juligt inlägg

Man kan ju alltid ta och sprida lite julstämning här i bloggen.Den här julkalendern har min mormor broderat, urfin om jag fåpr säga min mening.
Taket på mitt pepparkakshus, tror nog att ni kan gissa vad det föreställer...
Den fina barockyrkan Gustav Vasa kyrka som min skola hade sin fantastiskt fina luciatåg i, jag har tråkigt nog inga bilder på själva tåget.


Hur kommer du in i julstämningen?

/Stilist

Dita von Teesekälla: style.com

Såhär i festtider tänkte jag visa upp lite stilikoner med bra feststil. Vi börjar med Dita Von Teese som alltid ser lika tjusig ut.

Vad tycker du om Ditas feststil?

/Stilist


Be like Betsey

Betsey Johnson Pink House
bildkälla

Det hela började med en jakt efter en bild på Betsey Johnsons tokroliga polaroidklänning, inte hittades den inte men jag visar istället upp en bild på hennes fantastiska lägenhet. Jag tycker om stilen på den här lägenheten, visst att den är lite för mycket men den håller ändå ihop. Många av formerna är väldigt enkla och jag tror att det är det som gör att helhetsintrycket ändå inte blir alldeles överväldigande. Men jag skulle nog föredra att bo såhär på hotell snarare änför jämnan.

Vad tycker du om Betseys lägenhet?

/Stilist

pepparkakshus

har jag börjat med ikväll, idag blev bitarna klara och imorgon skall det fogas ihop och dekoreras. Sedan lägger jag självklart ut en bild här på bloggen. Tills vidare kan ni vila ögonen på det här söta huset.källla

Gör du ett pepparkakshus i år?

/Stilist

The cashmere mafia

Ja det blev ju bara en säsong av den här serien men i alla fall jag fastnade för kläderna i serien. Alla kvinnorna är chica men ändå representativt klädda. Jag skulle inte ha något emot deras look när jag kommer upp i den åldern. Här kommer några av mina favoriter. Bilderna kommer ifrån cashmeremafia.net

Underbar klänning på underbara Miranda otto, nu synns det inte på den här bilden men klänningen har en otroligt vacker skärning. Notera även hennes vackra halsband och fantastiska håruppsättningen.Jag VILL ha jackan, underbart feminin men ändå dressad. Och skärpet kompletterar perfekt. Jag vill dessutoom ha schalen.Snygg kombo även om jag nog skulle ha valt en kort svart kavaj istället.Kärnan av seriens look, affärsmässigt superchic, me like!

Tittade du på the cashmere mafia?

/Stilist

Väskor
När jag norpade böckerna i lördags fann jag även 2 fina väskor, en guldpeng styck kostade det = glad stiist.

Vilket är ditt bästa loppsifynd?

/Stilist

JulläsningDe här böckerna köpte jag i lördags, 10 kr st, som hittat!


/Stilist

RSS 2.0